Προϊόντα Θρέψης ΦΥΤΟΡΓΚΑΝ

Posted by phytorgan 24/10/2018 0 Comment(s)

 

 Η ΦΥΤΟΡΓΚΑΝ διαθέτοντας εμπειρία 42 χρόνων στον τομέα των γεωργικών εφοδίων, εισέρχεται στον χώρο της θρέψης παράγoντας 4 νέα προϊόντα με πλήρως εξασφαλισμένη ποιότητα και στοχευμένη δράση.

BoMoran, Activ Boron, ForZen, PosKal έκαναν την εμφάνισή τους εδώ και έναν χρόνο αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητά τους, το καθένα για διαφορετικούς σκοπούς στα πλαίσια της θρέψης. Στόχος τους είναι να καλύψουν τις ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά σε κάθε στάδιο ανάπτυξης της καλλιέργειας.

 

BoMoran: Μείγμα Βορίου και Μολυβδαινίου για την ενεργοποίηση και την ρύθμιση της άνθισης αλλά και για την βελτίωση της καρπόδεσης των φυτών.

Αctive Boron:  Διάλυμα βορίου συμπλοκοποιημένο με αιθανολαμίνη. Δρα ως ενισχυτής της ανθοφορίας και της ανάπτυξης του καρπού.

ForZen: Υγρό λίπασμα φωσφόρου εμπλουτισμένο με ψευδάργυρο. Συμβάλλει στη δημιουργία βλαστικού ίστου και αναπραγωγικών οργάνων, καθώς και στην αύξηση του ριζικού συστήματος του φυτού.

PosKal: Υγρό λίπασμα φωσφόρου και καλίου. Ενισχύει την ανθοφορία και αυξάνει την καρπόδεση. Βελτιώνει τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των καρπών. Ενισχύει το χρώμα και αυξάνει τα σάκχαρα των καρπών.

 

Για επιπλέον πληροφορίες για τα προϊόντα θρέψης επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας 

Leave a Comment